Hoi Jean-Pierre,
Afgelopen week hebben wij meerdere positieve reacties ontvangen over de gevelreclame. ’s Maandags was hier in Hedel de jaarlijkse paardenmarkt en dan lopen/fietsen veel mensen hier aan het pand voorbij. Eén fietster was te veel naar ons pand aan het kijken dan op de weg. Zij heeft de macht over het stuur verloren en is de (deels gevulde) sloot in gereden.
Een bewoner van de huizen tegenover ons pand is bij ons binnengestapt om ons te complimenteren met de gevelreclame. Vorige week waren een aantal mensen uit Duitsland bij ons op bezoek en zij zijn ook zeer te spreken over het aanzicht van het pand. Foto’s van het pand zijn rondgestuurd op het hoofdkantoor.
Vanuit Duitsland heb ik de vraag gekregen hoe wij de gevelreclame hebben geregeld. Stefanie heb ik al gesproken en zij wil graag weten wat voor soort folie het is, welke jullie hebben gebruikt.Ziehl-Abegg AG wil bij meerdere vestigingen zo’n gevelreclame aan laten brengen, als eerste ZA India.

Gies Nijhuis, Ziehl-Abegg Benelux B.V.

Stichting Prisma, een organisatie voor mensen met een verstandelijke- en/of meervoudige beperking, heeft onlangs een ander kantoor betrokken in Waalwijk. Om bezoekers en passanten te attenderen op de nieuwe locatie is er een mega kunstwerk (vervaardigd door een cliënt van Prisma) van 9 x 4 meter bestikkerd op vakkundige wijze door Van der Burgt Reclame uit Oosterhout.
Maar daar bleef het niet bij, alle glazen tussenwanden in het gebouw, voor spreekkamers, vergaderruimtes en solistische werkplekken zijn middels een glass-etch folie van de Prisma ‘levenslijn’ voorzien.
Maar ook op het gebied van digitale fotografie waren we bij Van der Burgt op het juiste adres. De entree is verfraaid met een giga-foto van 7 x 3 meter van een cliënt met een medewerkster, verlijmd op de muur.
Het totaal is afgewerkt met een 40 tal foto’s van uitmuntende kwaliteit, duidelijk een samenspel tussen fotograaf en producent, Van der Burgt Reclame uit Oosterhout.
Tussen Stichting Prisma en Van der Burgt Reclame is er spraken van een duurzame relatie, waarbij kwaliteit voor beide organisaties van primair belang is en in de toekomst zal zijn.

Ad Jespers – Namens Stichting Prisma

Sinds 1978 Historie en heden

Nico van der Burgt

Nico Van der Burgt begon in 1978 als reclame schilder in Oosterhout. Als meester schilder heeft hij zich gespecialiseerd in het ambachtelijke reclame schilderen. Het duurde ook niet lang, of Oosterhout en omgeving wisten hem te vinden. In 2001 heeft Jean-Pierre het bedrijf van zijn vader overgenomen.

Lees verder

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes of andere ontwikkelingen? Vul dan onderstaande gegevens in en u ontvangt een paar keer per jaar onze nieuwsbrief.