Logo/huisstijl ontwerp

Heeft u nog geen logo en zou u een nieuw logo willen laten ontwikkelen? Dat kan bij Van der Burgt Reclame.
Een compleet nieuwe huisstijl behoort ook tot de mogelijkheden. Uw huidige huisstijl kunnen we eventueel ook opfrissen met een uitstraling van deze tijd.

Wanneer u met uw huidige logo of huisstijl een voorstel wilt voor een belettering op uw bedrijfswagen, reclamebord, gevelreclame of iets anders kan dat uiteraard ook. Vooraf maken wij een voorstel met werktekeningen en of foto’s ter controle en goedkeuring. Hieronder staan een aantal voorbeelden die onze studio ontwikkeld zijn.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld

Voorbeeld

Aanleverspecificaties

Wanneer u ons digitale bestanden wilt aanleveren dienen deze te voldoen aan onze aanleverspecificaties. Heeft u hierover nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Download pdf

Plakinstructies

Heeft u alleen plakteksten of sjablonen en wilt u weten hoe je die het beste kunt aanbrengen? Dan kunt u hier de handleiding downloaden.

Download pdf

Sinds 1978 Historie en heden

Nico van der Burgt

Nico Van der Burgt begon in 1978 als reclame schilder in Oosterhout. Als meester schilder heeft hij zich gespecialiseerd in het ambachtelijke reclame schilderen. Het duurde ook niet lang, of Oosterhout en omgeving wisten hem te vinden. In 2001 heeft Jean-Pierre het bedrijf van zijn vader overgenomen.

Lees verder

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes of andere ontwikkelingen? Vul dan onderstaande gegevens in en u ontvangt een paar keer per jaar onze nieuwsbrief.